inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter med tigrar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Tigertavlor är ett utmärkt förslag de som älskar exotiska länder. I Fjärran Österns kultur är tigern ett högt vördat djur. Dess motiv finns på sköldar och militära rustningar, eftersom den ansågs vara en symbol för mod och mod och skulle garantera framgång i strid. Man trodde att tigrar avvärjde onda demoner och garanterade säkerhet, vilket är anledningen till att de ofta var ett dekorativt motiv. Med hänsyn till traditionen och det historiska sammanhanget har en tigertapet en ytterligare, djupare innebörd.

Fototapeter med tigrar - bjud hem naturen

Majestätisk och samtidigt vild, stark och farlig: tigern är ett av de mest fascinerande djuren. Inte konstigt att dess karaktär förknippas med en mängd olika trosuppfattningar och myter. Idag fortsätter tigern att fascinera och inspirera och är ett modernt motiv inom inredning. Denna fantastiska katt inspirerade oss att skapa fototapeter med tigrar. Om du vill att tigern, som är personifieringen av mod och majestät, ska visa din personlighet och ge dig daglig energi är det värt att kika närmare på att inreda ditt hem. Realistiska bilder på tigrar är också en idealisk dekor för alla som älskar äventyr och för de som vill visa sitt intresse inom djur och natur. Tapeten tiger silhuett gör sig vackert utmärkande bland resesouvenirer och orientaliska dekorationer. Djurmotiv är ett universellt tema som passar perfekt med olika stilar. Fototapeter med tigrar garanterar att detta tema kan användas kreativt i olika arrangemang.

Show more Show less

Fototapeter med tigrar och orientalisk den orientaliska stilen

Fototapeter med tigrar är ett exotiskt motiv som tydligt är förknippat med Fjärran Östern. Tack vare sådana här fototapeter kan vi enkelt införa orientalisk stil i våra hem. Asieninspirerad dekor kan ha många ansikten - kolonial, indisk. Fototapeter med tigrar kommer verkligen att berika ditt hem. I en kolonial stil med ljusa beige nyanser kommer tigern att ge en stark färg accent. Som en dominerande prydnad i rummet kommer den garanterat inte att bli obemärkt. Tapter med tigrar i kombination med moderna möbler och små dekorativa accenter kommer att skapa ett originellt och unikt hem.

Den förtrollande bohostilen tack vare tigerfototapeter

Charmen med den konstnärliga bohemstilen i ett hem kommer att uppskattas av alla som älskar färgglada interiörer och mysiga rum fulla av dekorationer och accessoarer. Dessa interiörers positiva energi måste absolut berikas med en exotisk tapet med ett tigermotiv. Frihet och självständighet kan accentueras tack vare tigern som är en exemplarisk symbol för dessa egenskaper. Dessutom kommer denna tapet att ge karaktäristiska färger i just den omtyckta Boho-stilen. Ränderna på tigern är en dekoration skapad för interiörer fulla av etniska tillbehör. Tack vare dessa vackra motiv kommer vi att få en sammanhängande och färgstark inredning där en konstnärlig och oberoende atmosfär föds.

Fototapeter med tigrar i en modern och glamorös interiör

Motiv baserade på de senaste trenderna finns alltid tillgängliga på Bimago – i detta fallet tigerns siluett. Vi har både fototapeter med tigrar med tredimensionella effekter och motiv i svartvita färger. Denna design passar perfekt till ett modernt sovrum, vardagsrum eller till och med ett kontor. I en minimalistisk interiör är det istället bäst att fokusera på den svarta och vita tigern som ger elegans och mystik. Vad sägs om den glamorösa stilen - elegant och lyxig med gyllene tillbehör, blanka ytor och djurmotiv. Genom att placera vår tiger tapet i denna miljö kan du inte annat än lyckas! Djurmotivet kommer att ge variation i rummet. Den svartvita tapeten ger den naturliga charmen till alla tjusiga rum.