tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapeter med katter - designklassiker till alla rum, förskolor och djuraffärer

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Lion Tenderness (Sepia)
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Unbridled Beauty
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Cat's melody II
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Katter i kärlek
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Cat's glance
från
440,19 kr
628,92 kr
Fototapet Cat's melody III
från
440,19 kr
628,92 kr

Ett hus fullt av katter tack vare bimago-fototapeter

En katt är en stor individualist som går sina egna vägar och kan visa sin karaktär. Trots detta älskar vi dessa djur, utan vilka vi inte kan föreställa oss ett mysigt och trevligt hem. Om du är en kattentusiast, kommer fototapeter katter att definitivt fånga din uppmärksamhet. Sällskapsdjur är ett fantastiskt motiv som matchar alla inredningsstilar. I bimago-galleriet hittar du väggdekorationer med kattungar, 3D-fotografier med djupeffekt, svartvit grafik och tigrar på storformat dekorationer. Djurmotiv kommer att vara ett perfekt komplement till arrangemanget i en naturälskares bostad. Om du letar efter inspiration för okonventionell väggdekoration, läs några tips om hur man placerar fototapeter med katter i din interiör.

Show more Show less

Vart kan man sätta upp fototapet katt - i sovrummet eller på kontoret?

Man kan säga att för en kattentusiast är det utmärkt att välja en fototapet katt som den viktigaste väggdekorationen. Katt fotografier är nämligen charmiga, graciösa och eleganta dekorationer som kan försköna alla typer av interiörer. 3D katt fototapet förstorar utrymmet visuellt, medan den fenomenala djupeffekten uppnåddes tack vare spelet mellan ljus och skugga. Vardagsrum eller kontor är de rummen som du kan ge lite karaktär tack vare våra designklassiker som fototapeter med katter. Smala hallar och genomgångsrum är också perfekta ställen att pigga upp med bimagos fototapeter. Charmiga svartvita väggdekorationer med katter är utmärkta motiv som lämpar sig också för sovrummet. Ihop med ett snyggt möbelarrangemenag får vi en harmonisk inredning i vår bostad. Väggdekorer med söta kattungar kommer säkert att förbättra ditt humör och införa optimism i interiören. Detta motiv passar såväl till den klassiska som den trendiga inredningsstilen, särskilt fyller det sin roll i barnrummet eller förskolor. Fototapet katt är en inredningsvariant som kan sättas up på en plats tematiskt besläktad med djur. Om du har ett veterinärkontor eller driver en djuraffär kan du försköna de utrymmen på ett enkelt sätt – med katt fototapeter. Starka, kontrasterande färger på väggdekorerna gör det till ett ledande dekorativt element som andra inredningsvarianter bör matchas med. Fototapet katt, tillsammans med en stämningsfull belysning och ett välmatchat möbelarrangemang utgör ett fint tillskott i inredningen. Motivet förknippat med naturen gör att rummet präglas av en ombonad atmosfär.

Katter inte bara som motiv på fototapeter

Katter är älskade djur vars popularitet fortsätter att växa. De förekommer inte sällan i mems och alltoftare som prydnadselement i våra interiörer. Bilder med underbara katter kan hittas nästan överallt; fototapet katt är ett av inredningsförslagen som kan uppddatera hemmet utan större ansträngning. Dessutom erbjuder bimago kuddar, muggar, ljus, blomkrukor och affischer med motivet katt. Mängder av inredningsaccessoarer med katter är således ett bevis på hur stor vår passion för dem djuren är. Bimagos samling av fototapeter med sällskapsdjur är en inspirationskälla till att få mysigt inredda bostäder eller kontor. Designen på våra fototapeter möjliggör att rummet som vi dekorerar de med är trivsamt och rofyllt precis som vi önskar. Katter kan inspirera oss på många sätt och väggdekorationer med detta motiv höjer mysfaktorn i våra rum. Ifall du tycker om att vara omgiven av katter så har denna kollektion skapas åt dig. Slutsatsen är att att sätta upp fototapet katt på våra väggar kommer att liva upp rummet och du kommer att tillföra det en aning uttrycksfullhet .

Var kan man köpa fototapet katt?

I vår onlinebutik hittar du en mängd väggdekorationer med motivet katt. Bilder av de djuren i en naturlig miljö kommer utan tvivel att tilltala naturälskare. Förutom samlingen av fototapeter katter erbjuder bimago också tapeter med samma motiv. Tack vare tigerränder eller leopardfläckar får du in den naturnära känslan i din bostad. Om du vill accentuera ditt favorit mönster på inredningsaccessoarer bekanta dig med bimagos kollektion av affischer, väggklistermärken och fototapeter katt.