inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia Nr 61280

Taggar: #fototapeter

Fototapet Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia Nr 61280

<%= shipping_time %>
med moms

Tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia"

Dekorativa tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" i kategorin Fjärilar är en fantastisk dekoration för att förvandla ditt hem. Dessa tapeter lämpar sig inte bara för stora väggar - Fototapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" och finns tillgängliga i olika storlekar och passar utmärkt, inte bara på stora utrymmen utan också i mysiga utrymmen som mindre tapeter. Huvudmotiv för tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" är: fototapeter.

Fototapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" - vilken storlek du ska välja beror naturligtvis på väggstorleken. Vi rekommenderar att du väljer tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" som är lite större än väggen eftersom du kan lägg skära till den korrekta storleken. Du kan också beställa produkten "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" som en vattentät tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia", som låter dig utsmycka ditt kök eller badrum. av färgerna på tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" är Beige. Dessa unika väggdekorer passar perfekt in i rum med liknande nyanser. Vill du se mer? I så fall rekommenderar vi vackra tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" med liknande vackra färger perfekta som kombination. På så vis kan du förända och uppdatera utseende på ditt sov- och vardagsrum till att passa in med övriga accenter. Fototapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" och andra vackra tapeter ifrån kategorin Fjärilar samt andra tapeter i Bimagos kollektion är gjoda av nonwoven material (ytvikt på 110 g/m2). Materialet kan andas och blir på så vis följbar och elastisk vilket medför att den döljer mindre defekter på väggen. Att sätta upp en nonwoven tapet blir därför också smidigt och enkelt.

Toners (färger) som används i våra produkter uppfyller alla europeiska standarder och är försedda med CE-märkning. I produktionsprocessen används endast miljövänliga och luktfria produkter. Detta innebär att våra tapet "Insekternas värld - vacker fjäril på ett blommigt mönster i sepia" är giftfria och säkra och kan lätt installeras i alla rum, såväl i barnrum som sovrum.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte