inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter med fjärilar

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Melodies of butterflies
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Språket av fjärilar
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Butterflies in the stomach
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Butterfly wings
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Painted butterfly
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Alated
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Planet of butterflies
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Fly, Butterfly!
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Fiery butterfly
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Butterflies in the stomach
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Country poppies
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Det är svårt att hitta någon som inte uppskattar fjärilarnas skönhet! Dessa vackra insekter förknippas med lätthet, frihet och livsglädje. Om du vill beundra dem på dina fyra väggar kan du dekorera ditt rum med tavlor med fjärilar från bimago. Fjärilstapeter och tavlor med fjärilar är färgglada och charmiga motiv som kommer att liva upp ditt rum och få dig att glömma vardagens bekymmer. Fjärilstavlor passar bra i en mängd olika inredningar. Du kan använda dem i sovrummet, vardagsrummet och barnrummet. Upplev våren tack vare en originell väggdekoration!

Fototapeter med fjärilar - skapa ett magiskt hörn i ditt hem

Lätthet, tacksamhet, elegans och etstetiskt - det är de egenskaper som gör fjärilar till ett av de vackraste djuren i världen. Naturen har alltid varit den bästa modellen att skapa vacker interiör som aldrig går ur tiden som med sina färger och dess sanning inspirerar var och en av oss. Och än en gång, tack vare den dosen av inspiration skapade vi vackra tapeter med fjärilar. Det är också tack vare dessa dekorationer som du introducerar de vackraste färgerna i världen till ditt hem. Vi rekommenderar att du kikar på denna kollektionen om du älskar rustik-, boho- eller klassisk inredning. Tack vare fototapeter med fjärilar skapar du ett vackert hörn i vardagsrummet, ett sovrum eller ett kontor. motiv med fjärilar är också en dröm för barn som, som vi kan föreställa oss, älskar ljusa och färgglada interiörer. Ta en titt på vår kollektion av fototapeter med blommor och fjärilar och känn vårluften spridas i ditt hem!

Show more Show less

Fototapeter med fjärilar - vårdekorationer

Odödliga fjärilsvingar i ett foto kommer att ge en stark färg accent i ditt hem. På Bimago hittar du fototapeter med en färgglad svärm av fjärilar och fotografier som visar fjärilens öppna vingar. Motiv med fjärilar färgade med en 3D-effekt kan placeras ovanför sänggavlarna i sovrummet eller framför soffan i vardagsrummet för att få en tredimensionell effekt. Om du är en fjärilsälskare, gå in på vår webbutik och välj fototapeter med fjärilar för att inbringa lugn och harmoni i ditt hem. Fototapeter med fjärilar är dekorationer som förtrollar alla rum med sina färger. Produkterna i denna kollektion är dedikerade till personer som letar efter djärva lösningar. För monokromatiska inredningar rekommenderar vi att du fokuserar på färgade fototapeter. För personer som letar efter dämpade interiörer är svartvita fototapeter perfekta. Den sepiatonade fjärilen i våra fototapeter är perfekta för interiörer där brunt och beige framträder mest.

Fototapeter med blommor och fjärilar - en explosion av färger

Fjärilar är färgglada insekter så vi kan fritt anta att du är en person som gillar färgglada dekorationer. Men du måste vara försiktig med färgerna. Interiörer som redan innehar många dekorationer och prydnader behöver vita och ljusa färger eller med en enda stor fjäril. Tack vare detta kan du undvika intrycket av ett överskott av färg och heterogena mönster. Exakt det motsatta för rum inredda på ett minimalistiskt sätt eller i en annan monokromatisk stil (som vi ofta har här i skandinavien) där du kan du färgsätta vackert genom våra färgglada fototapeter med fjärilar och ditt hem får en annan dimension!

Fototapeter med fjärilar - hur matchar jag dem?

Om du vill dekorera en väldigt liten interiör - till exempel ett badrum med en fototapet med en stor fjäril kan ett sådant motiv bli för intrycksgivande och det kommer göra att rummet känns ännu mindre. Å andra sidan är en fototapet med små insekter inte tillräckligt uttrycksfull för att skapa en tillräckligt stark effekt i en mycket rymlig interiör. Harmoni är grunden! Ljusa eller mörka teman? Även i detta fall spelar inredningens storlek en stor roll - de flesta dekoratörer rekommenderar inte att dekorera väggarna i små rum med mörka färger eftersom de optiskt kan minska interiören. Om du vill skapa en känsla av storhet fokusera då på 3D-fototapeter i pastellfärger och fjärilsmotiv som kommer att lägga till ljushet och rymd i alla rum, även de minsta!