inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter med fiskar - få en balanserad och snygg inredning i bostaden

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet World Map for Kids
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Coral reef
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Clownfisk
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Underwater kingdom
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Underwater adventure
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Djur (för barn)
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Submarine Window
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Underwater Land
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Waterland
från
185,49 kr
370,98 kr
Undervattensvärlden fascinerar med sin mångfald av former och färger. Fototapeter med fiskar kan vara ett sätt att ersätta den i din inredning. Tack vare de stora dekorationerna, fiskarna och revtapeterna från bimago kan du enkelt förvandla din vägg till ett undervattensrike. Fototapeter med fiskar, sköldpaddor och andra invånare i haven är ett perfekt komplement till inredningar som är utformade för vila och avkoppling! Du förskönar utrymmet, men du kommer också bort från den grå verkligheten. Gå på en undervattensresa med våra dekorationer!

Fototapet fiskar – drömakvarium på väggen

Är du en fiskälskare, en ivrig fiskare eller fascinerar dig den fabulösa världen av hav och oceaner? Om så är fallet, kommer bimagos väggdekorationer med undervattensvärld definitivt att falla dig i smaken. Bakgrundsbild akvarium utgör en fototapet-kollektion med exotiska fiskar, majestätiska hajar, magiska delfiner och vackra korallrev. Fototapet akvarium med färgglada fiskar möjliggör att återskapa det sköna undervattenslandskapet i sin bostad. Havsblått associerar man med lugn och stilhet, tvivellöst lämpar sig alltså väggdekorer i denna kulör för sovrummet eller vardagsrummet. Klassiskt blått är dessutom årets färg 2020, så om du letar efter inspirationskällor till en fashionabel inredning, bläddra bland våra väggdekorer med fiskar. Fototapet korallrev, ihop med andra prydnadselement med hav som motiv kommer att maxa mysfaktorn i dina rum.

Show more zwiń opis

Korallrev och exotiska fiskar på fototapeter

De underbara korallhaven, färgefulla fiskarna och det pittoreska havslandskapet ger oss en mängd positiva associationer. Bakgrundsbild akvarium är nämligen en perfekt inredningsidé för alla som vill skapa en härlig trivsel i hemmet. Tack vare bimagos breda utbud av fototapeter fiskar får du in den naturnära känslan i din bostad, medan magiska bilder av vattenvärld kommer att förändra hela intrycket i interiören. Vår samling bakgrundsbild akvarium är en riktig inspirationskälla för fiskeentusiaster och våra fototapeter kommer att se utmärkt ut i alla rum och offentliga miljöer. Bimago-kollektionen innehåller också väggdekorationer med hajar som visuellt kommer att ge en raffinerad och mer provocerande effekt.

Fototapet delfin som prydnadselement i barnrummet

Ett universellt tema som undervattensvärld är omvandlades till underbara och färgglada väggdekorationer med fiskar. De yngsta kommer säkert att uppskatta fototapet delfin i sitt rum, medan äldre inredningsentusiaster väljer fototapeter med alla typer av akvariefiskar. Delfiner och korallrev i form av en väggdekoration kommer att vinna ditt hjärta. Bimagos bakgrundsbilder möjliggör att ge rummet ytterligare en nyans, medan sättet våra väggar är inredda på, återberättar allid någon fascinerande historia. Fototapet korallrev är ett synonym av vitamin-injektion av färg vilket kommer säkerligen att få dig på bra humör. Våra konstnärer fick fram färgpaletten och skapade en skön fototapet-kollektion som kommer att pigga upp dina väggar.

Inredningsidé till din interiör- fototapet akvarium

Väggdekorationer med undervattens varelser och havets djup är designklassiker som är avsedda för inredningsentusiaster i olika åldersgrupper. Fototapet med detta motiv används allt oftare som bakgrundsbild för ett akvarium vilket förskönar miljön för våra fiskar. Väggdekorer med korallrev är också en fantastisk inredningsvariant till akvariebutiker och restauranger på stranden som specialiserar sig på fiskrätter. Upptäck en värld av fototapeter fiskar med bimagos magiska kollektion.