tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-35% på fototapeter Gratis frakt för ordrar över 890 kr Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter med fåglar - inspirationskälla för naturälskare som letar efter unika väggdekorationer.

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Paper World
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Field Bird
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Hummingbirds and Flowers
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Birds on Boards
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Land of Freedom
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Flying Swans
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Hummingbird flight
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Svan (svart och vitt)
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Marvelous bird
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Vit svan
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Interspecies clash
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Exotic parrot
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Marvelous bird
från
340,56 kr
523,98 kr
Fototapet Flock of birds
från
408,78 kr
628,92 kr
Fototapet Little birds
från
408,78 kr
628,92 kr

Att leva närmare naturen - fototapet fåglar

De senaste trenderna inom inredning är starkt relaterade till teman som ekologi, återgång till naturen och miljöskydd. De inredningsmotiven syns allt oftare i moderna hem. Inspiration av naturen i vår kollektion fototapet fåglar ger dig rätt stora möjligheter att skapa en fashionabel och unik design i din bostad. Exotiska väggdekorationer som fototapet flamingo, papegoja och kolibri är för närvarande en fortsatt het trend inom inredning. Tack vare sina mustiga färger och fantastiska detaljer utstrålar fototapet fåglar glädje och positiv energi. I vårt onlinegalleri finns vackra väggdekorationer med ugglor och fåglar på trädet. Romantiska, svartvita inredningsvarianter kommer säkert att falla i smaken entusiaster av minimalistisk inredningsstil. Våra begåvade designers, inspirerade av temat natur, har skapat fantastiska motiv som återspeglar skönheten av fåglarna. Fototpet uggla på grenar eller collage med kolibrier omgiven av blommor kommer att fylla rummet med härlig energi. Fototapet örn piggar upp rummet och kan användas för att dekorera ett ungdomsrum eller kontor.

Show more Show less

Fototapet flamingo - exotiska inredningselement

Om du är en fan av att införa exotiska inredningstillskott i din interiör, du kan uppnå denna effekt utan större ansträngning. Fototapet fåglar kommer tvivellöst att förändra hela intrycket i rummet. Tropiska inredningsdetaljer kompletterade med monstera-motivet och andra prydnadselement i ljusa färger möjliggör att skapa drömarrangemanget i din bostad. Älskare av varmt klimat, pittoreskt landskap och sköna fåglar kommer definitivt att må bra i rummet inrett med fototapeter med naturmotiv. Väggdekorationer med rosa flamingos och färgefulla kolibrier matchar också interiörer med en annan inredningsstil. Om du kombinerar fototapet fåglar med kontrasterande färger tillför du rummet en aning uttrycksfullhet. Tavelväggar prydda med majestätiska örnar kommer att tilltala inredningsentusiaster som vill uppnå en raffinerad effekt i sin interiör. Bläddra bland våra inspirationsbilder och välj fototapet fåglar som kommer att vinna ditt hjärta.

Vitamininjektion av färg - fototapeter med papegojor, kolibrier och påfåglar

Färgglada fågelfjädrar förkroppsligar naturens skönhet, vilket charmar oss genom sin mångfald och estetik. Våra färgefulla fototapeter fåglar möjliggör att liva upp en föråldrad interiör och höja mysfaktorn i bostaden. Unika väggdekorationer med papegojor är en fin kombination av natur och det exotiska som kommer säkert att tilltala älskare av tropisk atmosfär i interiören. Om du vill skapa en mysig oas att trivas i, kombinera gråa nyanser med regnbågens färger. Det dominerande, färgglada mönstret på fototapet fåglar kommer definitivt att dra till sig uppmärksamhet. Lika eleganta är väggdekorer med påfåglar som matchar alla inredningsstilar och harmoniserar perfekt med andra prydnadselement i bostaden. Exotiska designtrender som fototapet fåglar tillhör till, kommer säkerligen att berika den omsorgsfullt valda inredningen. Tack vare fototapeter med färgefulla papegojor och kolibrier på våra tavelväggar kan vi få fram rätt känsla i rummet. Orientalisk stil, underbara och livliga färger är det som bimagos fototapeter fåglar kännetecknas av. Om du drömmer om en väggdekoration som visar din passion för naturen, bekanta dig med vår kollektion av fototapeter papegojor, kolibrier och flamingos.

Romantiska fototapeter med fåglar som motiv

Vi förknippar fåglar med sorglöshet, frihet och obegränsade möjligheter. Om du identiferar dig starkt med dessa värden, kommer väggdekorationer med fågelmotiv vinna ditt hjärta. Örn symboliserar mod och styrka så valet av detta motiv till interiörern säger lite om personligheten av rumets ägare. Fåglar som är ett universellt tema gör att den underbara dekorationen lämpar sig för vardagsrummet, sovrummet och ungdomsrummet . Fototapet med fåglar och skog i dimman förskönar rummet där du vill koppla av och skapa en härlig trivsel. Denna dekoration, ihop med böcker, flera ljuskällor och familjefoton binder samman helheten. På detta sätt skapar vi ett lugnt och mysigt hörn där konsten stimulerar vårt sinn. Fototapet med fåglar som flyger över skogen eller ugglor bland trädgrenar är en dekoration avsedd för entusiaster av romantiska inredningselement. Svartvita väggdekorationer med ugglor och mönster i grå toner som visar flyttfåglar är perfekta för minimalistiska interiörer. Uppdatera ditt hem och skapa en ombonad atmosför i det med sköna fototapeter fåglar .