inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter med fåglar - inspirationskälla för naturälskare som letar efter unika väggdekorationer.

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Animal Stories
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Abstract Exotic
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Heron in Flight
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Golden Geese
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Singing in the Forest
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Painted Mountains
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Field Bird
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Colours of Nature
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Flying Swans
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Paper World
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Bullfinch in the forest
från
185,49 kr
370,98 kr
  1. 1
  2. 2
Fågeltapeter speglar den flygande faunans anmärkningsvärda mångfald. Naturligtvis förtjänar denna variation en perfekt representation i inredningen. Fågeltapeter från bimago är fulla av bländande exemplar, återgivna i detaljer som får mottagaren att beundra deras skönhet. Eftersom vi ägnar oss åt att skapa inspirerande väggdekorationer, bryr vi oss om kvaliteten på både själva fototapeten och materialen för våra dekorationer. Resultatet är den finaste samlingen av fototapeter med fåglar som hjälper dig att skapa interiörer i hemmet eller på kontoret.

Att leva närmare naturen - fototapet fåglar

De senaste trenderna inom inredning är starkt relaterade till teman som ekologi, återgång till naturen och miljöskydd. De inredningsmotiven syns allt oftare i moderna hem. Inspiration av naturen i vår kollektion fototapet fåglar ger dig rätt stora möjligheter att skapa en fashionabel och unik design i din bostad. Exotiska väggdekorationer som fototapet flamingo, papegoja och kolibri är för närvarande en fortsatt het trend inom inredning. Tack vare sina mustiga färger och fantastiska detaljer utstrålar fototapet fåglar glädje och positiv energi. I vårt onlinegalleri finns vackra väggdekorationer med ugglor och fåglar på trädet. Romantiska, svartvita inredningsvarianter kommer säkert att falla i smaken entusiaster av minimalistisk inredningsstil. Våra begåvade designers, inspirerade av temat natur, har skapat fantastiska motiv som återspeglar skönheten av fåglarna. Fototpet uggla på grenar eller collage med kolibrier omgiven av blommor kommer att fylla rummet med härlig energi. Fototapet örn piggar upp rummet och kan användas för att dekorera ett ungdomsrum eller kontor.

Show more Show less

Fototapet flamingo - exotiska inredningselement

Om du är en fan av att införa exotiska inredningstillskott i din interiör, du kan uppnå denna effekt utan större ansträngning. Fototapet fåglar kommer tvivellöst att förändra hela intrycket i rummet. Tropiska inredningsdetaljer kompletterade med monstera-motivet och andra prydnadselement i ljusa färger möjliggör att skapa drömarrangemanget i din bostad. Älskare av varmt klimat, pittoreskt landskap och sköna fåglar kommer definitivt att må bra i rummet inrett med fototapeter med naturmotiv. Väggdekorationer med rosa flamingos och färgefulla kolibrier matchar också interiörer med en annan inredningsstil. Om du kombinerar fototapet fåglar med kontrasterande färger tillför du rummet en aning uttrycksfullhet. Tavelväggar prydda med majestätiska örnar kommer att tilltala inredningsentusiaster som vill uppnå en raffinerad effekt i sin interiör. Bläddra bland våra inspirationsbilder och välj fototapet fåglar som kommer att vinna ditt hjärta.

Vitamininjektion av färg - fototapeter med papegojor, kolibrier och påfåglar

Färgglada fågelfjädrar förkroppsligar naturens skönhet, vilket charmar oss genom sin mångfald och estetik. Våra färgefulla fototapeter fåglar möjliggör att liva upp en föråldrad interiör och höja mysfaktorn i bostaden. Unika väggdekorationer med papegojor är en fin kombination av natur och det exotiska som kommer säkert att tilltala älskare av tropisk atmosfär i interiören. Om du vill skapa en mysig oas att trivas i, kombinera gråa nyanser med regnbågens färger. Det dominerande, färgglada mönstret på fototapet fåglar kommer definitivt att dra till sig uppmärksamhet. Lika eleganta är väggdekorer med påfåglar som matchar alla inredningsstilar och harmoniserar perfekt med andra prydnadselement i bostaden. Exotiska designtrender som fototapet fåglar tillhör till, kommer säkerligen att berika den omsorgsfullt valda inredningen. Tack vare fototapeter med färgefulla papegojor och kolibrier på våra tavelväggar kan vi få fram rätt känsla i rummet. Orientalisk stil, underbara och livliga färger är det som bimagos fototapeter fåglar kännetecknas av. Om du drömmer om en väggdekoration som visar din passion för naturen, bekanta dig med vår kollektion av fototapeter papegojor, kolibrier och flamingos.

Romantiska fototapeter med fåglar som motiv

Vi förknippar fåglar med sorglöshet, frihet och obegränsade möjligheter. Om du identiferar dig starkt med dessa värden, kommer väggdekorationer med fågelmotiv vinna ditt hjärta. Örn symboliserar mod och styrka så valet av detta motiv till interiörern säger lite om personligheten av rumets ägare. Fåglar som är ett universellt tema gör att den underbara dekorationen lämpar sig för vardagsrummet, sovrummet och ungdomsrummet . Fototapet med fåglar och skog i dimman förskönar rummet där du vill koppla av och skapa en härlig trivsel. Denna dekoration, ihop med böcker, flera ljuskällor och familjefoton binder samman helheten. På detta sätt skapar vi ett lugnt och mysigt hörn där konsten stimulerar vårt sinn. Fototapet med fåglar som flyger över skogen eller ugglor bland trädgrenar är en dekoration avsedd för entusiaster av romantiska inredningselement. Svartvita väggdekorationer med ugglor och mönster i grå toner som visar flyttfåglar är perfekta för minimalistiska interiörer. Uppdatera ditt hem och skapa en ombonad atmosför i det med sköna fototapeter fåglar .