inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Monstera fototapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Wild Cats
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Presence of a Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Mysterious Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Morning Moment
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Natural Whispers
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Rain Forest in the Fog
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Precious Nature
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Green Story
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Dark Jungle
från
185,49 kr
370,98 kr
Älskar du originella växter och drömmer om en väggdekoration med en touch av total exotik? Inget enklare än så! Kolla in bimagos senaste kollektion av monsterabladsfototapeter! Bland våra förslag hittar du monsteratapeter i intensiva färger som kommer att ge liv åt ditt rum, samt mer eleganta monsteramotiv i svartvitt. Monsteratapeter kommer att passa lika bra i rum som är inredda i modern stil, skandinavisk stil, bohemisk stil eller glamourös stil. Du kan få en intressant effekt genom att kombinera monsterabladsfototapeten med andra väggdekorationer inspirerade av exotisk flora, samt tillbehör gjorda av naturligt trä eller betonelement.

Fototapet monsterablad

Monstera är en originell växt från Mexiko. Den utmärker sig genom sina attraktiva blad, som med tiden får hål i sig. För närvarande är monstera mycket populär: i många hem kan man inte bara hitta växter i krukor, utan också väggdekorationer inspirerade av detta exotiska tema. Om du vill försköna ditt rum med monstera, satsa på en monsterabladsfototapet. I denna kollektion hittar du dekorationer i olika färgvariationer: du kan välja en monstera-komposition med gröna blad på en ljus bakgrund, som kommer att ge liv åt ditt rum, eller välja en monsterabladsfototapet i svartvitt, som kommer att ge din yta en elegant touch. Vi föreslår monsterafototapeter som passar in i bohemiska, rustika eller skandinaviska inredningar. Liksom våra andra erbjudna dekorationer kombinerar dessa produkter hög estetisk kvalitet med utmärkt utförande och precision. Vi strävar efter att varje detalj i dekorationen ska vara utförd med maximal precision.


Fototapet monstera

Monsterabladsfototapet är ett snabbt och enkelt sätt att ge ditt rum en imponerande metamorfos med inslag av vitt eller grått. En sådan väggdekoration kommer säkerligen att tillföra friskhet och naturlighet till ditt rum. Dessutom kommer monsterabladsfototapeten att hjälpa dig att fly från vardagens gråhet och uppmuntra till resor till avlägsna platser. Monstera-bilder fungerar också utmärkt på kontoret, i restauranger eller skönhetssalonger. Monsterabladsfototapeten kommer att harmonisera vackert med en inredning där trädetaljer används. Fototapet monstera kommer också att se bra ut i kombination med grå betong, som ofta används i moderna arrangemang. Du kan välja betongtapeter och på så sätt uppnå din dröm- och moderna inredning. Vi inbjuder dig att titta på vår kollektion av monsterabladsfototapeter, som hjälper dig att skapa ett unikt interiör!