inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vita vallmoblommor - växtmotiv med blommor i akvarellstil på gråa toner Nr 135406

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita vallmoblommor - växtmotiv med blommor i akvarellstil på gråa toner Nr 135406

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Fototapet med blommor "Floral Moment"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Floral Moment" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, trends, vattenfärg, freshflowers oraz fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Floral Moment". Produkten "Floral Moment" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Floral Moment" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blommiga fototapeten "Floral Moment" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Floral Moment" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Floral Moment". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte