inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger Nr 60410

Taggar: #fototapeter

Fototapet Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger Nr 60410

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger". Produkten "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blom-tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Orange, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Sammetstulpaner - abstraktion av maskor i energifyllda färger". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte