inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor Nr 60400

Taggar: #fototapeter

Fototapet Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor Nr 60400

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor" är det bästa exemplet. Vallmo som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor". Produkten "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blommiga fototapeten "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Vallmo fototapeter i den dominanta färgen Svartvitt, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Röda maskor i svartvit säd - kontrastrik abstraktion av blommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte