inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska Nr 60344

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska Nr 60344

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska". Produkten "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga blom-tapeten "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vita tulpaner - naturligt blommotiv med energisk grönska". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte