inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund Nr 60641

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund Nr 60641

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund". Produkten "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna fototapeten med blommor "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Vår och tulpaner - närbild på blommor mot en ljus bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte