inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner Nr 60353

Taggar: #fototapeter

Fototapet Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner Nr 60353

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner" är det bästa exemplet. Tulpaner som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner". Produkten "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara fototapeten med blommor "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Tulpaner fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Tulpaner - makroavbildning av tulpanblommor i dämpade toner". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte