inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Tulpanblommor tapeter

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

  • Visa fler stilar

    Dölj extra stilar

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet Heavenly tulips
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Pink tulip
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Område vita Tulipes
från
222,57 kr
370,98 kr
Fototapet Tulips on white wood
från
222,57 kr
370,98 kr
Letar du efter ett sätt att få din inredning att blomma? Upptäck tulpanbakgrunder från bimago. Dessa ovanliga blommor kommer att försköna ditt rum och göra det möjligt för dig att njuta av våratmosfären även under kalla vinterkvällar. Tulpantapeter och väggtavlor med tulpanfoto - tack vare tulpanängens härliga färgrikedom börjar du dagen på gott humör och det slående arrangemanget av blommor i vardagsrummet eller hallen kommer säkert att fånga gästernas uppmärksamhet!

Tapet med tulpaner

Tulpaner är en av de vackraste och mest varierande blommorna. De finns i alla olika färger, har kronblad i olika former och varierar i blomningstid. På 1600-talet nådde de astronomiska priser i Holland. Lyckligtvis kan du tack vare tapeter med tulpaner från Bimago få en hel tulpanträdgård i ditt hus till ett mycket rimligt pris. Dessutom kan du njuta av den året runt utan att behöva ta hand om den. Tack vare tulpantapetee kan du ge din inredning lite karaktär. Den här typen av tapeter är en bra idé för att ge ditt hem en känsla av natur, skönhet och avkopplande atmosfär. Med matchande kuddar, fotoramar och andra dekorativa element är de perfekta för en modern inredning.

Visa mer Visa mindre

Flerfärgade tulpaner på Bimago

Tulpaner är framför allt synonymt med perfekt kärlek. Röda blommor förknippas med äkta kärlek, lila blommor symboliserar kunglighet och gula blommor representerar glada tankar och solsken. Vita tulpaner symboliserar däremot oskuld och förlåtelse. Tapeter med färgglada tulpaner passar perfekt i ett flickrum, ett sovrum eller ett väntrum. Oavsett om du letar efter elegans för ditt hem eller kommersiella utrymme kan tulpantapeter förvandla din inredning till ett elegant utrymme. De färgglada blommorna ger ljushet och fräschhet åt alla interiörer, oavsett vilken funktion rummet har. Tulpaner är ett attraktivt mönster som ger en modern touch till inredningen.