inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Solros tapeter

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Florala tavlor är alltid populära. Många människor bestämmer sig för att använda tavlor med solrosor. Synen av frodiga gula blommor på väggen i vår inredning är en kraftfull injektion av positiv energi! En tavla med solrosor passar både intima rum och stora vardagsrum. Användningen av denna prydnad i hallen i lägenheten ger en stor effekt. I vårt erbjudande ingår olika fotografier av solrosor samt en fotokopia av den mest kända "blommande" målningen, det vill säga Vincent Van Goghs "Solrosor".

Tapeter med solrosor

Det är något med en solros som, precis som den riktiga solen, ger glädje åt ett rum och lyser upp även de mörkaste och mest minimalistiska miljöerna. Med vår solrosstapet kan du förvandla ditt trista eller tråkiga rum till en plats där du alltid känner dig på bättre humör. Till och med Vincent van Gogh uppskattade dessa fantastiska, unika blommor. Oavsett vilket rum du vill placera dem i kommer du aldrig att ångra att du tog in solrosor i ditt hem. Solrosstapeter gör ditt hem unikt och ger dessutom en lantlig och idyllisk atmosfär. Solrosor påminner alla om sommaren.

Visa mer Visa mindre

Tapet med solrosor för en solig atmosfär

Solrosor är trots sin värdighet enkla och välkända blommor som bara väcker positiva känslor. Solrosen är en ikonisk sommarblomma som förknippas med solsken och gott väder. Om du letar efter en växt som ska förmedla uppriktiga och varma känslor är solrosstapeter det bästa valet. Solrosor är en perfekt dekoration för rustik eller modern inredning. De stora gula kronbladen och den långa stjälken gör solrosen till en unik blomma som inte kan förväxlas med någon annan. Olika kulturer har tillskrivit den olika betydelser: för kristna symboliserar den Guds kärlek till människor, medan den i österländsk kultur identifieras med lycka, hälsa, livslängd och rikedom. Indianerna såg den som en symbol för generositet, välstånd, goda skördar och fruktbarhet. Holländarna såg det som ett tecken på lojalitet och hängivenhet. En sådan känsla av optimism kommer alltid att hitta sin plats i hemmet.