tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter
Sommarrea upp till 70% rabatt Erbjudandet gäller till 2021.06.30 Upptäck

Fototapeter Solrosor - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

-70% Väggdekor Sunflower dance Fototapet Sunflower dance
från
179,64 kr
599,04 kr
-70% Fototapet Solros Fototapet Solros
från
179,64 kr
599,04 kr
-40% Fototapet Breath of wind Fototapet Breath of wind
från
359,37 kr
599,04 kr

Unika fototapeter Solrosor på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Solrosor upptäcker du unika dekorationer för sovrum. Tack vare ett riklig kollektion av moderna tapeter Solrosor kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Solrosor erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Solrosor för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av tapeter Solrosor finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Solrosor är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Solrosor med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Solrosor för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Solrosor finner du flera produkter som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeten Solrosor så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du ett hav av idéer om hur du kan förnya hela din hemmiljö. Moderna tapeter Solrosor passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Solrosor är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Solrosor. Dekorationer för dörrar i kollektionen Solrosor låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Solrosor – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Solrosor är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med moderna fototapeter Solrosor, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Solrosor tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Solrosor eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Solrosor är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Solrosor är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi garanterar att uppsättningen av tapeter Solrosor kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Solrosor och över 2000 andra vackra väggdekorer

På Bimago hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för ditt hus. Kollektionen Solrosor representerar enbart en bråkdel av många utföranden på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Solrosor och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Solrosor, ska du besöka våra övriga inspirationer bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.