bimago

-30% på fototapeter Erbjudandet gäller till 2020.10.27 Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Solrosor - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

5 produkter tillgängliga i denna kategori

Väggdekor Sunflower dance
från
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Sunflower dance
Väggtapet Solrosor bada i sommarsolen
från
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Solrosor bada i sommarsolen
Fototapet Solros
från
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Solros
Fototapet Breath of wind
från
419,31 kr
599,04 kr
Fototapet Breath of wind

Unika fototapeter Solrosor på Galleri Bimago

I kollektionen av fototapet Solrosor kan du upptäcka fantastiska dekorationer för väggar. Tack vare ett varierande utbud av tapeter Solrosor kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Solrosor erbjuder ett unikt tema som är inspirerande och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Solrosor för att skapa unika tapeter. I vår kollektion av tapeter Solrosor finner du väggdekorer för dörrar som är varierande med avseende på stil, färg och dimensioner. Solrosor är motiv som lämpar sig lika bra med livliga färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Solrosor med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en avslappnand känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Solrosor för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av fototapet Solrosor kan du upptäcka en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeterna Solrosor så kommer ditt hem att fyllas av skönhet. En fototapet är en väggdekoration som är färgrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett enkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du en månfald av idéer om hur du kan inreda hela din atmosfär. Moderna tapeter Solrosor passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en vacker atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Solrosor är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men också för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Solrosor. Dekorationer för dörrar i kollektionen Solrosor låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Solrosor – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Solrosor är originella väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De stilfulla och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Solrosor, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Solrosor tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Solrosor eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Solrosor är busenkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Solrosor är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Solrosor kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Solrosor och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 motiv på cafototapeter. Ett stort och motivrikt sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Solrosor representerar enbart en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av många olika teman. I vår webshop på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra fototapeter hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Solrosor och alla andra kollektioner av fototapeter hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Solrosor, ska du besöka våra övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavlor och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.