inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros Nr 60303

Taggar: #fototapeter

Fototapet Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros Nr 60303

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros" är det bästa exemplet. Rosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros". Produkten "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här snygga fototapeten med blommor "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Rosor fototapeter i den dominanta färgen Röd, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Röd ros och daggdroppar - naturligt växtmotiv med en ros". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte