inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund Nr 60455

Taggar: #fototapeter

Fototapet Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund Nr 60455

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund". Produkten "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna fototapeten med blommor "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Subtilitetens ljud - turkosblommor på fantasifullt mönstrad bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte