inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.21 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar Nr 60665

Taggar: #fototapeter

Fototapet Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar Nr 60665

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommiga fototapeter "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: natur, växter, blommor, dahlia oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar". Produkten "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blom-tapeten "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Pastellfärgade dahlia blomma med daggdroppar". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter Övrigt blommor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte