inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element Nr 60713

Taggar: #fototapeter

Fototapet Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element Nr 60713

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element". Produkten "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här moderna blommiga fototapeten "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Natur - lila blommor på en bakgrund med fantasifulla element". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte