inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor Nr 61927

Taggar: #fototapeter

Fototapet Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor Nr 61927

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor". Produkten "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blom-tapeten "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Komposition med snäckor - vita pioner omgiven av olika snäckor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte