inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på alla fototapeter Erbjudandet gäller till 2024.05.20 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Komposition med blommor av blommade pioner - växtmotiv Nr 135749

Taggar: #fototapeter

Fototapet Komposition med blommor av blommade pioner - växtmotiv Nr 135749

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommiga fototapeter "Bouquet of Peonies"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Bouquet of Peonies" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, trends, freshflowers oraz fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Bouquet of Peonies". Produkten "Bouquet of Peonies" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Bouquet of Peonies" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blommiga fototapeten "Bouquet of Peonies" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Bouquet of Peonies" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Bouquet of Peonies". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte