inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger Nr 60449

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger Nr 60449

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger" är det bästa exemplet. Övrigt blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger". Produkten "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blom-tapeten "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och unik plats. Övrigt blommor fototapeter i den dominanta färgen Turkos, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "Blå azaleor - närbild på blommans kronblad i ljusa färger". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte