inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet Nr 60234

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet Nr 60234

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och den moderna tapeten "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet". Produkten "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vit orkidé - naturliga blommor i ljusa nyanser för vardagsrummet". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte