inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund Nr 60193

Taggar: #fototapeter

Fototapet SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund Nr 60193

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och tapeten "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund". Produkten "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blom-tapeten "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med en blomtapet "SPA, stenar och orkidé - naturliga blommiga motiv på svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte