inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund Nr 60623

Taggar: #fototapeter

Fototapet Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund Nr 60623

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund". Produkten "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna blommiga fototapeten "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Rosa, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Rosa orkidéblommor - fräscha blommor på en mjuk bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte