inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund Nr 60798

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund Nr 60798

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund". Produkten "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blommiga fototapeten "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grå, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blomtapeter "Orkidéer på stål - abstraktion med vita blommor på en stålinspirerad bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte