inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund Nr 60296

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund Nr 60296

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och tapeten "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund". Produkten "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blommiga fototapeten "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Silver, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Orkidéer i lila - modern blomabstraktion på silverbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte