inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter Nr 60630

Taggar: #fototapeter

Fototapet Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter Nr 60630

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter". Produkten "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Turkos, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver blomtapeten "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Orkidé - inspirerande poetiskt motiv med vita blommor och texter". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte