inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor Nr 60305

Taggar: #fototapeter

Fototapet Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor Nr 60305

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor". Produkten "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Grå, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Njutningsvåg - blomabstraktion av orkidéer i lila med pärlor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte