inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans Nr 62330

Taggar: #fototapeter

Fototapet Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans Nr 62330

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet väcker uppmärksamhet tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans". Produkten "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här underbara fototapeten med blommor "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Brun, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Guldiga Vintergatan - orkidéer på bakgrund med kristaller och glans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte