inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund Nr 60243

Taggar: #fototapeter

Fototapet Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund Nr 60243

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund". Produkten "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här moderna blom-tapeten "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Pärlemor, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Fiolett stimulans - blommotiv av orkidéer på vit tegelbakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte