inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund Nr 60320

Taggar: #fototapeter

Fototapet Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund Nr 60320

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på dekorer i stort format och tapeten "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund". Produkten "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Rosa, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Eftertanke - rosa orkidéblommor på lila bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte