inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur Nr 61871

Taggar: #fototapeter

Fototapet Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur Nr 61871

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur"

Blommotiv passar perfekt på fototapeter i stort format och den moderna tapeten "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur" är det bästa exemplet. Orkidéer som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur". Produkten "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Orkidéer fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker blomtapeten "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Blomstrande natur - komposition med en orkidé med knoppar mot en vit mur". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte