inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund Nr 60645

Taggar: #fototapeter

Fototapet Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund Nr 60645

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Fototapet med blommor "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund". Produkten "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här moderna fototapeten med blommor "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Två maskrosor - växtmotiv med närbild på maskrosblommor mot suddig bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte