inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text Nr 60358

Taggar: #fototapeter

Fototapet Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text Nr 60358

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett perfekt collage av dekorationen "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text". Produkten "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga fototapeten med blommor "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Beige, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Närbild på maskros - växtmotiv med maskrosor på decoupagebakgrund med text". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte