inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund Nr 60151

Taggar: #fototapeter

Fototapet Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund Nr 60151

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund". Produkten "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara blom-tapeten "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och modern plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Vit, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Förstoring - närbild på en fluffig maskros på svart bakgrund". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter vattentäta fototapeter Fototapeter abstrakt Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte