inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus Nr 64617

Taggar: #fototapeter

Fototapet Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus Nr 64617

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus". Produkten "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här underbara fototapeten med blommor "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Lila, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Flyktighet - maskros på lila bakgrund med glittrande ljus". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte