inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans Nr 70727

Taggar: #fototapeter

Fototapet Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans Nr 70727

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans"

Blommotiv passar fantastiskt bra på väggdekorer i stort format och tapeten "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans" är det bästa exemplet. Maskrosor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar utan tvekan ett underbart collage av dekorationen "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans". Produkten "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här underbara blom-tapeten "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Maskrosor fototapeter i den dominanta färgen Lila, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver blomtapeten "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans" skönheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Flygande fjunstrålar - vita blommor på romantisk bakgrund med glans". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter maskrosor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte