Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter Maskrosor - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

44 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet Magic of Nature

Fototapet "Magic of Nature"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Fleeting Moments

Fototapet "Fleeting Moments"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Summer Sonata

Fototapet "Summer Sonata"

Pris från: 498,96 kr
Fototapet Colourful Element

Fototapet "Colourful Element"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Touch of Summer

Fototapet "Touch of Summer"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Summer Delight

Fototapet "Summer Delight "

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Magic Touch

Fototapet "Magic Touch"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Gift of the Sun

Fototapet "Gift of the Sun"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Pastel Land

Fototapet "Pastel Land"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Blast of Lightness

Fototapet "Blast of Lightness"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Etheric Morning

Fototapet "Etheric Morning"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Maskros skog

Fototapet "Maskros skog"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Maskros  (sepia)

Fototapet "Maskros (sepia)"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet White Dandelion

Fototapet "White Dandelion"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Maskrosor i vinden

Fototapet "Maskrosor i vinden"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Two dandelions

Fototapet "Two dandelions"

Pris från: 498,96 kr
Väggtapet Våt maskros frö

Fototapet "Våt maskros frö"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Maskros skog

Fototapet "Maskros skog"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Fleeting moments

Fototapet "Fleeting moments"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Turkos maskros

Fototapet "Turkos maskros"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Våt maskros frö

Fototapet "Våt maskros frö"

Pris från: 599,04 kr
Väggdekor Focus on dandelion

Fototapet "Focus on dandelion"

Pris från: 599,04 kr
Väggtapet Maskros  - sepia

Fototapet "Maskros - sepia"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Vind och maskros

Fototapet "Vind och maskros "

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Två maskrosor

Fototapet "Två maskrosor"

Pris från: 599,04 kr
Fototapet Fluffy dandelion

Fototapet "Fluffy dandelion"

Pris från: 599,04 kr

Unika fototapeter Maskrosor på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Maskrosor kan du upptäcka inovativa dekorationer för väggar. Tack vare ett stort utbud av moderna tapeter Maskrosor kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Maskrosor erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Maskrosor för att skapa vackra tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Maskrosor finner du väggdekorer för dörrar som är unika med avseende på stil, färg och storlek. Maskrosor är motiv som lämpar sig lika bra med intensiva färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Maskrosor med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig med lätthet välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Maskrosor för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Maskrosor hittar du en mångfald av produkter som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt hem. Oavsett var du placerar fototapeten Maskrosor så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett unikt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du en månfald av idéer om hur du kan förändra hela din hemmiljö. Moderna tapeter Maskrosor fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en skön känsla i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Maskrosor är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för alla andra rum. Entréen, matsal och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Maskrosor. Dekorationer för dörrar i kollektionen Maskrosor låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Maskrosor – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Maskrosor är intressanta dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig atmosfär. De moderna och fantastiskt färgsatta motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Maskrosor, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra dimension. Tapeterna i kategorin Maskrosor tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Maskrosor eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Maskrosor är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Maskrosor är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Maskrosor kommer verkligen vara enkelt - som även bidrar med en isolernade effekt på grund av fleecematerialet. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Maskrosor och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på moderna fototapeter. Ett stort och brett sortiment gör att du alltid kommer att finna den bästa fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Maskrosor representerar enbart en liten av många motiv på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor skapar kring ett specifikt koncept. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, landskap och geometriska mönster. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Maskrosor och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Maskrosor, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland många produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, canvastavlor och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.