inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Målad blombukett - växtmotiv i barockstil på svart bakgrund Nr 135735

Taggar: #fototapeter

Fototapet Målad blombukett - växtmotiv i barockstil på svart bakgrund Nr 135735

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Blommiga fototapeter "Painted Bouquet"

Blommotiv passar utmärkt på väggdekorer i stort format och tapeten "Painted Bouquet" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den häftiga kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: natur, växter, blommor, färgrik, trends, bukett, freshflowers oraz fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Painted Bouquet". Produkten "Painted Bouquet" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Painted Bouquet" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blom-tapeten "Painted Bouquet" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Blommor fototapeter i den dominanta färgen Färgstarkt, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt förstärker den blommiga tapeten "Painted Bouquet" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Painted Bouquet". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte