inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor Nr 64897

Taggar: #fototapeter

Fototapet Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor Nr 64897

<%= shipping_time %>
med moms

Blommig fototapet "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa accenter skapar helt säkert ett intressant collage av dekorationen "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor". Produkten "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för hall.

Den här moderna blom-tapeten "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Magiska magnolior - abstraktion med blommor på glamorös bakgrund med vågor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte