inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster Nr 61915

Taggar: #fototapeter

Fototapet Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster Nr 61915

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster"

Blommotiv passar perfekt på dekorer i stort format och tapeten "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster" är det bästa exemplet. Magnolior som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster". Produkten "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blom-tapeten "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och elegant plats. Magnolior fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Delikat abstraktion - magnolior mot en rosa bakgrund med mönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter magnolior
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte