inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Tapeter med magnolior

Filter

Filter

Färg

  • Visa fler färger

    Dölj extra färger

Orientering

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Fototapet White magnolias
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet White Magnolias II
från
175,50 kr
351,00 kr
Fototapet Maroon Charm
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Flower Nymph
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Flower Luxury
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Waves of Magnolia
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet En ensam magnolia blomma
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magnolia bloosom
från
185,49 kr
370,98 kr
Fototapet Magnolia blomma
från
185,49 kr
370,98 kr
De blommar bara några få dagar om året och är en symbol för skönhet, sötma, oskuld och elegans. Även om flyktighet ligger i blommans natur kan du njuta av magnolians skönhet varje dag med en tapet. Om du letar efter en idé för att organisera en vägg i sovrummet eller vardagsrummet är en magnolia- tapet också perfekt! Särskilt om din inredning är minimalistisk, modern eller japansk. Inte bara i en bukett, utan även på väggen: upptäck blomsterkompositioner!

Magnolia tapeter

Blommiga tapeter är bland de mest populära för att dekorera ditt hem med just nu. Magnolians sötma och dess magnifika färger gör att du förälskar dig direkt. Dessutom kan du i ett par steg göra ett eller flera rum i ditt hem speciella. Tyvärr är magnolia inte en sorts blomma som vi ser varje dag så varför inte inreda med den i ditt hem så att du alltid har den nära?

Visa mer Visa mindre

Perfekt för alla rum

Du undrar säkert: och var kan jag använda den här tapeten? Överallt! Magnolia med sitt orientaliska och eleganta utseende passar perfekt både i vardagsrummet bakom soffan och i sovrummet! Och varför inte i badrummet eller i walk-in garderoben. De olika motiv vi har i vår kollektion gör att du kan inreda alla rum du vill förnya. Om du planerar att göra något stort väljer du tapeten med 3D magnolia-temat som kommer att skapa en magnifik optisk effekt. En tapet med detta mönster skapar en asiatisk känsla. Lägg till kinesiska papperslampor, trädetaljer, kvarts och jade stenar utspridda här och där och kanske till och med ett kinesiskt pappersparaply som påminner om färgen på tapeten du väljer att använda. Släpp lös fantasin och skapa ditt eget lilla "zen" hörn i ditt hem. En annan plats där du kan använda den här tapeten är ditt kontor eller ditt arbetsrum där hemma. Känns det konstigt på grund av magnolias speciella färg? Som vi nämnde tidigare så har vi ett stort utbud av färger. För ditt kontor kan du välja något motiv med neutrala färger. Bilden av magnolia med sin orientaliska och Zen-aspekt hjälper dig att slappna av under långa arbetsdagar.