-23% på canvastavlor Erbjudandet gäller:
dagar dag : :
-40% på fototapeter [Erbjudandet gäller till 2020.06.03] upptäck

Unika fototapeter Magnolior på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Magnolior finner du vackra dekorationer för väggar. Tack vare ett stort urval av moderna tapeter Magnolior kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Magnolior erbjuder ett unikt tema som är intressant och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Magnolior för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av vacker tapet Magnolior finner du väggdekorer för dörrar som är moderna med avseende på stil, färg och storlek. Magnolior är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med stillsammare nyanser. Om du fördrar fototapeter Magnolior med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett rikligt utbud av färger låter dig utan problem välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa inredningen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Magnolior för ditt matsal, kök eller sovrum

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det unika väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Magnolior hittar du många dekorationer som är mycket enkla att kombinera med inredningen i ditt vardagsrum. Oavsett var du placerar fototapeterna Magnolior så kommer ditt hem att fyllas av elegans. En fototapet är en väggdekoration som är färgfull och tillåter dig att skapa en atmosfär i ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du många idéer om hur du kan förnya hela din atmosfär. Moderna tapeter Magnolior fungerar perfekt i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med nyanser av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Magnolior är inte bara idealisk för att inreda vardagsrummet eller somrummet, men även för de andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Magnolior. Dekorationer för vägg i kollektionen Magnolior låter dig att förvandla ditt hem till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Magnolior – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Magnolior är originella dekorationer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgglada motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Magnolior, utan även materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Magnolior tillverkas i ett fleece liknande material där fördelarna är stora. På grund av egenskaperna så täcker materialet över små skador på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Magnolior eller väggen några som helst förbearbetning såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Magnolior är mycket enkelt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta fast tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Magnolior är elastiska och tack vare detta så kan man justera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Magnolior kommer verkligen vara smidigt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla hus kan dra nytta av när man dekorerar sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Magnolior och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vårt Galleri hittar du äver 2000 förslag på moderna fototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den fantastiska fototapetern för din lägenhet. Kollektionen Magnolior representerar enbart en liten av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor har sin grund i ett tema. I vårt Online-galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som blommor, djur och fantasy. Bland våra tavlor hittar du både moderna motiv såväl som retro motiv. Kollektionen Magnolior och alla andra kollektioner av tavlor hjälper dig att skapa en unik karaktär oavsett rum som är unik. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Magnolior, ska du besöka våra övriga produkter bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vårt galleri. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – tapeter, tavla och väggdekorationer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.

Säker shopping 24 timmar om dygnet - 7 dagar i veckan - 365 dagar om året

#handlabekvämt och köp online!
mer information
  • <%= message %>

Fototapeter Magnolior - Perfekt för ditt kök, vardagsrum och sovrum

21 produkter tillgängliga i denna kategori

Fototapet  Magnolia In Rays

Fototapet " Magnolia In Rays"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Magnolia blomma

Fototapet "Magnolia blomma"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Subtle Magnolias - First Variant

Fototapet "Subtle Magnolias - First Variant"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet White magnolias

Fototapet "White magnolias"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet White Magnolias II

Fototapet "White Magnolias II"

Pris från: 498,96 kr 299,34 kr
Fototapet Purple Empress

Fototapet "Purple Empress"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Maroon Charm

Fototapet "Maroon Charm"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Flower Nymph

Fototapet "Flower Nymph"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Flower Luxury

Fototapet "Flower Luxury"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Dance of Flowers

Fototapet "Dance of Flowers"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Pearls and Magnolias

Fototapet "Pearls and Magnolias"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Power of Magnolia

Fototapet "Power of Magnolia"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Gentleness of the Magnolia

Fototapet "Gentleness of the Magnolia"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Artistic Magnolias

Fototapet "Artistic Magnolias"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Waves of Magnolia

Fototapet "Waves of Magnolia"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Rosa magnolia

Fototapet "Rosa magnolia"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Magnolia bloosom

Fototapet "Magnolia bloosom"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet En ensam magnolia blomma

Fototapet "En ensam magnolia blomma"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Magnolia bloosom

Fototapet "Magnolia bloosom"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Fototapet Magnolia blomma bloosom

Fototapet "Magnolia blomma bloosom"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr
Väggdekor Branch of magnolia tree

Fototapet "Branch of magnolia tree"

Pris från: 599,04 kr 359,37 kr