inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18 Erbjudandet gäller: : :

Fototapet Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D Nr 63921

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D Nr 63921

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D"

Blommotiv passar fantastiskt bra på dekorer i stort format och tapeten "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa element skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D". Produkten "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för kök.

Den här snygga blom-tapeten "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och unik plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Brun, är en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. På detta sätt framhäver den blommiga tapeten "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Vit lilja - naturkomposition med subtilt guld- och glanseffekt i 3D". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte