inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster Nr 63922

Taggar: #fototapeter

Fototapet Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster Nr 63922

<%= shipping_time %>
med moms

Fototapet med blommor "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster" är det bästa exemplet. Liljor som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den kreativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster". Produkten "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster" är också tillgänglig som vattentät fototapet "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för garage.

Den här snygga blommiga fototapeten "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster" hjälper dig att designa om ditt sovrum eller vardagsrum till en smakfull och unik plats. Liljor fototapeter i den dominanta färgen Lila, är en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför framhäver den blommiga tapeten "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbshop och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Lila lilja - blomsterkomposition med subtilt vågmönster". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Du kan också hitta den här produkten i kategorierna:

Fototapeter liljor
Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte