bimago
-25% på canvastavlor och posters Sista dagen på erbjudandet! Erbjudandet gäller: : :

Fototapeter Liljor - Perfekt för ditt vardagsrum, matsal och kontor

55 produkter tillgängliga i denna kategori

  1. 1
  2. 2
Dekorativa tavlor Lily Bunch
från
599,04 kr
Fototapet Lily Bunch
Fototapet Euphoria
från
599,04 kr
Fototapet Euphoria
Väggtapet Cream lily
från
599,04 kr
Fototapet Cream lily
Väggdekor Cream lily
från
599,04 kr
Fototapet Cream lily
Väggtapet Joyfulness
från
599,04 kr
Fototapet Joyfulness
Väggtapet Distance
från
599,04 kr
Fototapet Distance
Fototapet Lily Dream
från
599,04 kr
Fototapet Lily Dream
Fototapet Winter Song
från
599,04 kr
Fototapet Winter Song
Fototapet Golden Lily
från
599,04 kr
Fototapet Golden Lily
Fototapet Starry lily
från
599,04 kr
Fototapet Starry lily
  1. 1
  2. 2

Unika fototapeter Liljor på Galleri Bimago

I kollektionen av moderna fototapeter Liljor finner du unika dekorationer för barnrum. Tack vare ett brett sortiment av fototapeter Liljor kan du alltid hitta en idealisk dekor för just ditt hem och din inredning. Kollektionen Liljor erbjuder ett unikt tema som är modernt och passar väl in i alla heminredningar. På Bimago inspireras vi av motiven Liljor för att skapa moderna tapeter. I vår kollektion av tapeter Liljor finner du väggdekorer för dörrar som är unika med avseende på stil, färg och dimensioner. Liljor är motiv som lämpar sig lika bra med starka färger såsom med svagare nyanser. Om du fördrar fototapeter Liljor med starka färger kommer ditt hem bli mera energirikt medans motiv med svagare färger skapar ett lugn som ger en lounge känsla. Ett stort utbud av färger låter dig enkelt välja bland många motiv i kollektionen Blommor, med den bästa designen för just ditt hem.

Show More Show Less

Hitta en fototapet Liljor för ditt vardagsrum, sovrum eller kök

För att ett modernt hus ska bli fulländat krävs det vackra väggdekorer. I vår kollektion av moderna fototapeter Liljor finner du en mångfald av dekorer som är mycket enkla att kombinera med heminredningen i ditt hem. Det spelar ingen roll var du placerar fototapeterna Liljor så kommer ditt hem att fyllas av stil. En fototapet är en väggdekoration som är kulörrik och tillåter dig att att inreda ditt hem på ett superenkelt sätt. I vår kollektion fototapeter Blommor hittar du en månfald av idéer om hur du kan inreda hela ditt hem. Moderna tapeter Liljor passar perferkt in i inte bara i ett vardagsrum utan våra fototapeter med färger av pastell tillåter dig att skapa en en mysig atmosfär i ditt hem. Kollektionen av fototapeter Liljor är inte bara idealisk för att inreda sovrummet eller vardagsrummet, men även för alla andra rum. Matsal, hall och kök är rum som alla behöver berikas med fototapeter Liljor. Dekorationer för dörrar i kollektionen Liljor låter dig att förvandla din lägenhet till ett modernt hem på ett mycket billigt och enkelt sätt.

Fototapeter Liljor – ett nytt sätt att inreda ditt hem på!

Våra fototapeter i katergorin Liljor är intressanta väggdekorer som bör finnas i alla hem för att skapa en personlig stil. De moderna och färgfulla motiven är inte bara en av fördelarna med fototapeter Liljor, utan materialet som de tillverkas i ger hela intrycket en extra effekt. Tapeterna i kategorin Liljor tillverkas i ett fleece liknande material där intrycken är stora. På grund av egenskaperna så har materialt fantastiska maskeringsegenskaper där ojämheter på väggen. På grund av detta så behöver inte fototapeterna i kategorin Liljor eller väggen några som helst förberedelser såsom slipning mm. Själva uppsättningen av fototapeterna i kategorin Liljor är lätt – der räcker med att pensla ut tapetklister på väggen och sätta upp tapeten på väggen. Fototapeter i fleece i kategorin Liljor är elastiska och tack vare detta så kan man korrigera deras placering även efter att de fästs på väggen. Vi lovar att uppsättningen av tapeter Liljor kommer verkligen vara enkelt - fleece materialet bidrar även till en isolerande effekt både med värme och akustik. Dessa fördelar är något som alla lägenheter kan dra nytta av när man inreder sitt hem med tapeterna Blommor.

Fototapeter i kategorin Liljor och över 2000 andra vackra väggdekorer

I vår webbutik hittar du äver 2000 produkter på cafototapeter. Ett stort och varierande sortiment gör att du alltid kommer att finna den optimala fototapetern för ditt hus. Kollektionen Liljor representerar enbart en bråkdel av många modeller på tapeter som erbjuds. Varje kollektion av tavlor inspireras av olika teman. I vårt Galleri på Bimago finner du en mångfald av motiv som landskap, blommor och vacker arkitetur. Bland våra moderna tapeter hittar du både moderna motiv såväl som vintage motiv. Kollektionen Liljor och alla andra kollektioner av moderna tapeter hjälper dig att skapa en unik känsla oavsett rum som är raffinerad. Dessutom kan våra tapeter vackert kombineras med andra väggdekorationer. Om du tycker om vår kollektion av tapeter Liljor, missa inte tillfället att upptäcka övriga motiv bland en mångfald produkter som finns tillgängliga i vår webshop. Blommor är motiv som kan bli ett fast dekorativt element i ditt hem – moderna tapeter, tavla och väggdekorer hjälper dig att skapa en unik känsla i ditt hem.