tusentals produkter
utmärkt kvalitet
enkel montering
bonus för prenumeranter

-30% på fototapeter till 2021.10.25 Gratis frakt för ordrar över 890 kr

Körsbärsblommor som tapet

Filter

Filter

Färg

Stil

Tillämpa Filtrera
Sortera

Sortera efter

Japansk körsbärsträd som tapet för en orientalisk dekoration

Vad tänker du på när du hör ordet "körsbärsträd"? Orienten, Japan, den rosa färgen på körsbärsblommorna och bins surrande? Hur kan du behålla detta intryck längre? Vi föreslår att du väljer mellan vår tapet med japanskt körsbärsträdsmönster och tavlor med samma mönster. Om du gillar orientaliska mönster är vår tapet med körsbärsträd perfekt för att ge ditt hem en exotisk och unik smak. Oavsett om du gillar klassiska målningar eller moderna canvastavlor kan du lätt hitta en dekoration som passar dina drömmar hos Bimago.

Visa mer Visa mindre

Tapet med körsbärsträd - japansk stil i din inredning

Med en tapet med körsbärsblommor kan våren alltid regera i ditt vardagsrum eller sovrum. Föreställ dig en elegant fest med sushimat och ett glas aromatiskt grönt te under den dekorativa japanska körsbärsträdetapeten. Det skulle bli en stor succé och få alla gäster att vilja komma tillbaka till ditt hem! Vad sägs om att föreslå att gästerna nästa gång kommer klädda i kimono? Vilka fina bilder och minnen!

Blommig tapet med körsbärsträd

Låt oss sammanfatta vad körsbärsblomstapeter kan ge dig:

  1. - en elegant dekoration
  2. - en japansk vår året runt i ditt hem
  3. - en inspiration till tematiska och eleganta måltider
  4. - en unik plats att ta bilder på under alla tider på året

Bimago erbjuder ett brett utbud av japanska körsbärsträdstapeter så att alla lätt kan hitta en lämplig variant. Den japanska körsbärsblomstapeten är ett mycket graciöst mönster som passar framför allt för inredningar i vintage- och boho-stil.