inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

Fototapet Dutch Bouquet Nr 136188

Fototapet Dutch Bouquet Nr 136188

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Dutch Bouquet"

Blommotiv passar utmärkt på fototapeter i stort format och tapeten "Dutch Bouquet" är det bästa exemplet. Blommor som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna dekor är: blommor, färgrik, bukett oraz fototapeter. Dessa accenter skapar utan tvekan ett intressant collage av dekorationen "Dutch Bouquet". Produkten "Dutch Bouquet" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Dutch Bouquet" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för trapphus.

Den här snygga blommiga fototapeten "Dutch Bouquet" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och modern plats. Blommor fototapeter i den dominanta färgen Svart, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker blomtapeten "Dutch Bouquet" säregenheten hos blommorna och den rika färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika tips om hur man dekorerar med blomtapeter "Dutch Bouquet". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen miljö.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte