inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-40% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor Nr 60472

Taggar: #fototapeter

Fototapet Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor Nr 60472

<%= shipping_time %>
med moms

Blommiga fototapeter "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor"

Blommotiv passar fantastiskt bra på fototapeter i stort format och tapeten "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet gör intryck tack vare den innovativa kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett perfekt collage av dekorationen "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor". Produkten "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här underbara fototapeten med blommor "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor" hjälper dig att designa om ditt ditt vardagsrum till en smakfull och elegant plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-älskare. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor" skönheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka unika idéer om hur man dekorerar med blommiga fototapeter "Vita delikata blommor - solig äng med närbild på blommor". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i ditt eget hem.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte