inspirerande inredning pågående erbjudanden fri leverans från 890kr lojalitetsprogram

-50% på fototapeter Gratis leverans till 2024.03.18

Fototapet Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen Nr 60469

Taggar: #fototapeter

Fototapet Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen Nr 60469

<%= shipping_time %>
med moms
Gratis leverans

Blommig fototapet "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen"

Blommotiv passar perfekt på väggdekorer i stort format och den moderna tapeten "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen" är det bästa exemplet. Äng som presenteras på denna blommiga tapet fångar intresset tack vare den originella kompositionen. Bland de motiv som figureras på denna fototapet är: fototapeter. Dessa detaljer skapar helt säkert ett underbart collage av dekorationen "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen". Produkten "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen" är också tillgänglig som tvättbar fototapet "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen" är en lätt att installera dekoration som vi rekommenderar speciellt för korridor.

Den här moderna blommiga fototapeten "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen" hjälper dig att designa om ditt ditt sovrum till en smakfull och modern plats. Äng fototapeter i den dominanta färgen Grön, blir en perfekt dekoration för alla blom-entusiaster. Denna tapet utmärker sig med sin exceptionella kvalitet tack vare vår moderna utrustning och utmärkta högupplösta utskriftsmetod. Därför förstärker den blommiga tapeten "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen" säregenheten hos blommorna och den fantastiska färgskalan. Vi bjuder in dig till vår Bimago webbutik och blogg för att du ska få upptäcka fantastiska tips om hur man dekorerar med en blomtapet "Kornfält - soligt landskapsvy med blommor och gräs i solen". Ta en titt på våra dekorativa förslag för att sedan använda dekorationer med blommor i din egen lägenhet.

Full HD-kvalitet
UV-beständigt tryck
100% säker och luktfri färg
tillverkas på beställning
Tillverkad i EU

Teknisk information:

Material: Non-woven med en densitet på 110 g/m²
Upplösning: Upp till 600 dpi
Finish: Halvmatt
Leveransmetod: I form av en rulle bestående av 50 cm breda våder som är lätta att installera. Storleken är en multipel av rullens bredd (50 cm)
Applicering: Med tapetklister avsett för non-woventapeter
Valfria produkttillbehör: Tapetrulle, kniv, papperstejp, tapetklister, roller för applicering av klister, borste för utjämning av tapeter, tapetseringskit
Rengöring: Utan rengöringsmedel, med en lätt fuktig trasa. Skrubba inte